tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post49935791737326873..comments2024-01-29T09:49:35.973+02:00Comments on Profa köögipool: Suitsutatud sisefileeProfahttp://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-35188373547164870112013-11-06T09:07:01.520+02:002013-11-06T09:07:01.520+02:00Sea sisefilee tavaliselt üle 300g ei kaalu. Säiliv...Sea sisefilee tavaliselt üle 300g ei kaalu. Säilivus oleneb säilitamistingimustest. Külmkapis jõupaberis pakun et kuu, kauem ei ole hoidnud, sahvris või keldris õige temperatuuri ja niiskuse juures usun et oluliselt kauem.Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-5848655506115379602013-11-05T22:13:20.238+02:002013-11-05T22:13:20.238+02:005 fileed kaaluga...? Kaua säilib?
5 fileed kaaluga...? Kaua säilib?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-44166889051610464272013-09-01T22:20:09.451+03:002013-09-01T22:20:09.451+03:00Ei oska soovitada, ma ei kasuta termomeetrit. Üldi...Ei oska soovitada, ma ei kasuta termomeetrit. Üldiselt alustan alati suhteliselt madala temperatuuriga, see kuivatab liha pealt ära ja mahlad jäävad sisse. Hiljem tõstan temperauuri. Üritan vältida ahjuprae tegemist, st rasva küll pisut võib tilkuda, aga mingit särinat ei lase tekkida. Jahutan aeglaselt.Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-52921185815436255552013-09-01T17:11:44.088+03:002013-09-01T17:11:44.088+03:00Temperatuurisoovitus oleks abiks :)Temperatuurisoovitus oleks abiks :)ilsehttp://ilse.riiul.comnoreply@blogger.com