tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post8810186605414137407..comments2024-01-29T09:49:35.973+02:00Comments on Profa köögipool: Tšillikrevetid nostalgiavõtmesProfahttp://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-15361754855900921732013-03-21T21:34:49.962+02:002013-03-21T21:34:49.962+02:00toore oli ok. midagi ebameeldivat ei olnud lõpliku...toore oli ok. midagi ebameeldivat ei olnud lõplikus buketis, aga midagi oli nagu puudu - vb oleks aidanud tilk laimimahla söömise ajal - kuidagi...hmm...lahja? maitse oli lõppkokkuvõttes. <br />EShttps://www.blogger.com/profile/02975562160864362313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-65946104430723257292013-03-21T21:30:41.267+02:002013-03-21T21:30:41.267+02:00Retseptis on ju eelkeedetud krevetid:) Värskeid on...Retseptis on ju eelkeedetud krevetid:) Värskeid on natuke keerulisem teha, soovitaks värsked panna hoopis grillile ja kastmeks teha persillaad, ehk siis oliivõli-küüslauk-petersell, st grillitud krevettidele siis kaste alles taldrikul lisada. Teine variant on värskeid enne praadimist natuke aega marinaadis hoida vastavalt fantaasiale, näiteks tšilli, ingver, soja, sidrunimahl, mesi vms.<br />Samas olen teinud ka tooreid samamoodi nagu retseptis ja on igati hea tulnud. Tooraine oli ok?Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-23619099686235680182013-03-21T21:00:29.707+02:002013-03-21T21:00:29.707+02:00niih. proovisin - värskete koorimata krevettidega....niih. proovisin - värskete koorimata krevettidega. ja pean tunnistama, et mingit kisama panevat naudingut ei järgnenud kahjuks. tea kas tegin miskit valesti või lihtsalt ei ole see minu retsept - välja nägi küll kuramuse hea. Elektripliidil leeki ei saanud, sellest on ka kahju :)EShttps://www.blogger.com/profile/02975562160864362313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-40802329623746324582013-03-21T15:26:16.385+02:002013-03-21T15:26:16.385+02:00Tänud, proovin lähiajal - kõlab tšillifanatile äär...Tänud, proovin lähiajal - kõlab tšillifanatile äärmiselt meeldivalt (läheb küll ilmselt pisut rohkem kui näpuotsatäis tšillit :) )EShttps://www.blogger.com/profile/02975562160864362313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-58168605589716601292013-03-21T14:30:20.963+02:002013-03-21T14:30:20.963+02:00Ei võta, krevetid jäävad koos veiniga.
Kui tõesti ...Ei võta, krevetid jäävad koos veiniga.<br />Kui tõesti liiga suur sorts veinil läheb, siis võib krevetid enne ära võta, et veini kokku keetes nad liiga kummiks ei läheks. Pann peab olema muidugi korralikult kuum, parim tulemus tuleb gaasipliidil,vein võtab korraks leegigi külge.<br />Põhiline - kastet tuleb maitsta, et ei oleks liiga veinine või liiga kokku keenud vaid paras.<br />Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-15145363420630748782013-03-21T14:12:30.778+02:002013-03-21T14:12:30.778+02:00eee, sedaet- su sõnastusest ei saa päris täpselt a...eee, sedaet- su sõnastusest ei saa päris täpselt aru, kas sa enne veini võtad krevetilt pannilt või mitte?EShttps://www.blogger.com/profile/02975562160864362313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-11620100420615027532013-03-06T22:14:46.463+02:002013-03-06T22:14:46.463+02:00Milline nostalgia laks..Mul on kavas laupäeval saa...Milline nostalgia laks..Mul on kavas laupäeval saabuvaid külalisi kostitada austrite, muulide ja krevettidega. Reedel sõidame selleks Prantsusmaale, et tooraine kohale tuua :)<br />Aga jube kahju, et Saksamaal Youtube praktiliselt ei tööta...autorikaitset võetakse siin väga tõsiselt'<br /><br />K.Anonymousnoreply@blogger.com