tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post9017965650388255188..comments2024-01-29T09:49:35.973+02:00Comments on Profa köögipool: Suitsutatud Ungari pekkProfahttp://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-45585542401258698652012-10-12T14:00:11.743+03:002012-10-12T14:00:11.743+03:00Ei ole külmsuitsulõhet teinud (huvitav miks, ise k...Ei ole külmsuitsulõhet teinud (huvitav miks, ise ka ei tea). Küll olen aga teinud lõhefileed sellises kuuma-külma vahepealses temperatuuris, nii 60 kraadi juures. Soola panin vahetult enne ahjupanekut tunde järgi, eks see oleneb kala paksusest.<br />Päris külmsuitsu kala kohta ei julge midagi soovitada kui ise teinud ei ole, aga kindlasti mida madalam temperatuur ja pikem aeg, seda parem. Poekaubast on meil müügilolevatest parim mis ma saanud olen AS Spratfil külmsuitsu lõhefilee, kus on pakendis terve filee kas viilutatuna või ilma.<br />Mis aga puutub ise proovimisse, siis pole muud kui katse-eksitus meetod, peakski ette võtma, pakun et 50 kraadi ja vähemalt neli tundi, siis võiks juba maitsta.Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-68482164053235586572012-10-10T23:02:43.973+03:002012-10-10T23:02:43.973+03:00Kas oled kunagi teinud külmsuitsu lõhet? Vaatasin ...Kas oled kunagi teinud külmsuitsu lõhet? Vaatasin netis ringi ja ega ülearu sellel teemal sõna pole võetud.<br /><br />Küsimus on, et mis temperatuuril, kui kaua ja palju soola enne panna?<br /><br />Ette tänades,<br />IAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-85044716818669037352011-07-12T12:50:48.051+03:002011-07-12T12:50:48.051+03:00Pekk on parim suupiste. Muide superhead pekki saab...Pekk on parim suupiste. Muide superhead pekki saab Riia turult- sinna aga veel raskem sattuda kui Koplisse. Enda tehtud peki vastu ei saa muidugi midagi :)<br /><br />KristelAnonymousnoreply@blogger.com