tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post1445462541846812252..comments2024-01-29T09:49:35.973+02:00Comments on Profa köögipool: FocacciaProfahttp://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-52485297312734471312009-08-05T22:05:39.992+03:002009-08-05T22:05:39.992+03:00no focaccia on üks igavesti tore saialine! talvise...no focaccia on üks igavesti tore saialine! talvisemal ajal saab seda ikka üksjagu tihti tehtud, suvel püüan vähe saiavabamat joont hoida. kuigi üks klassik ootab küll ettevõtmist - kirsifocaccia. võib hää olla.Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-20299832293300686962009-08-05T18:05:31.705+03:002009-08-05T18:05:31.705+03:00tänan1tänan1KThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-40253514466566600282009-08-05T15:12:11.643+03:002009-08-05T15:12:11.643+03:00Sisse logida, siis cusomize või layout annab kondi...Sisse logida, siis cusomize või layout annab kondikava, kus on nn. gadgetid. Sealt võtad oma gadgeti "klikatav" pealt edit. Avaneb aken configure blog list. Sealt siis saab eri viisil sorteerida ja eri võimalustele linnukesi ette panna ja ära võtta.Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-71665130332142691702009-08-05T14:36:46.754+03:002009-08-05T14:36:46.754+03:00vat seep see on ... mina pole siiani seda oliiviõl...vat seep see on ... mina pole siiani seda oliiviõli pruukimise tarvidust üles leidnud, peale nö ürdiõlide. <br /><br />eriti juhul kui kuumutatava toiduga tegu, ei mängi ju mitte õli maitse - no muidugi kui mitte pruukida nt rafineerimata päevalilleõli. mis muuseas on mõne asja jaoks vägggagi hea:)<br /><br />aga tegelikult tahaksin küsida, et mis nipiga sa tegid, et viidatud blogide täiendused sinu omasse reaalajas üles tulevad?KThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-61338909552592323932009-08-05T13:38:30.435+03:002009-08-05T13:38:30.435+03:00Tulemus nüüd vaevalt kehvemaks jääb, maitsenõks võ...Tulemus nüüd vaevalt kehvemaks jääb, maitsenõks võib aga sisse tulla küll. Õlisid on ju oi kui palju eri maitsetega.Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-44330345401785650722009-08-05T12:37:56.794+03:002009-08-05T12:37:56.794+03:00kõlab täiesti usutavalt, see tähendab järeletegemi...kõlab täiesti usutavalt, see tähendab järeletegemist väärivalt:) <br /><br />aga kas arvad, et oliivõli asendamine tavapärase eestimaise õliga jätab mingi maitsenõksu võrra tulemuse kehvemaks?KThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.com