tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post3188704553527959518..comments2024-01-29T09:49:35.973+02:00Comments on Profa köögipool: Boheemi tomatisupp apelsini ja ingverigaProfahttp://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-90103006014499159982010-02-09T22:19:38.361+02:002010-02-09T22:19:38.361+02:00... Lisa 2 dl vett ja püreesta saumikseriga. Sega ...... Lisa 2 dl vett ja püreesta saumikseriga. Sega juurde purustatud tomatid, kanapuljongikuubik, _vesi_, suhkur ja basiilik. ... :)))Aga tänud täpsustuse eest.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-74333582122758550552010-02-07T22:04:52.596+02:002010-02-07T22:04:52.596+02:00Pärast pole vett enam vaja. Apelsinikoorel peaks s...Pärast pole vett enam vaja. Apelsinikoorel peaks selle valge osa ka ära võtma.Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2261047001118068333.post-48870106943072335952010-02-07T18:30:45.706+02:002010-02-07T18:30:45.706+02:00kindlasti tuleb proovida :) aga millal siis vesi i...kindlasti tuleb proovida :) aga millal siis vesi ikkagi lisada? praegu on kirjas, et kokku 2dl vett ja see lisatakse enne püreestamist, aga pärast püreestamist tuleks justkui veel vett lisada?Anonymousnoreply@blogger.com