pühapäev, 17. juuni 2012

Festivalijärgne sašlõkisupp

Rabarock edukalt seljataga, muusika kuulatud, telk jälle kokku pakitud. Organism nõuab peale sellist üritust aga vürtsikat suppi. Antud juhul segasin kokku mis kätte puutus ja maitse oli piisavalt hea et soovitada ka teistele õrna organismiga muusikasõpradele.

Vaja läheb:

kilo sašlõkki
kaks sibulat
pea küüslauku
kaks porgandit
neli kartulit
purk kooritud tomateid
purk kikerherneid
purk rohelisi oliive
purk musti oliive
rohelist sibulat
hapuoblikaid
paprikapulbrit
tšillihelbeid
jahvatatud vürtsköömenit
terapipart
loorberit

Aja potis õli kuumaks ja prae suupärasteks tükkideks lõigatud sašlõkk kuldseks. Lisa küüslauk, sibul, porgand ja kõik maitseained ning prae koos lihaga läbi. Lisa keeva vett ja kõik ülejäänud komponendid välja arvatud oblikad ja keeda. Võta pott tulelt ja lisa oblikad. Lase pisut tõmmata. Serveeri rohelise sibula ja hapukoorega. Valmis. Muusikasoovituseks Rabarockil ülihea etteaste teinud Winny Puhhi Peegelpõrand.
bojängid on ka sel aastal suurepärased
nagu ka iirised
ja kuslapuu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar