kolmapäev, 2. veebruar 2011

Videoretsept ja kohvik

 
Palun toidublogide tihedamatel lugejatel mitte riielda, kuna päevaga on üles tekkinud/tekkimas kümme videot. Mis seal salata, koos tegime. Ehk näitab see ka natukene rohkem inimest retsepti taga. Ise tunnistan et rohkem kui söök huvitas mind teiste blogijate videotes neid tutvustav osa (seda et nad süüa teha oskavad, tean ma niigi). Videotes olevad inimesed on elusal kujul nähtaval 5-6 veebruaril Solarise keskuses. Saab kohvi ja kooki, nagu kohvikus ikka. Info ürituse kohta ja ülejäänud videoretseptid siin. Videos aga lihtne ja samas mitte just kõige tavalisema maitsega supp.
Video siin

12 kommentaari:

  1. Väga mõnusa fiilinguga video. Lihtne, muhe ja muidugi on vahva näha ka mõnd Eesti meestoidublogijat! :)

    Kohe vägisi sundis kommenteerima see mõte, mida ütlesid selle kohta, et väljas/poes pakutud toidud ei rahuldanud enam ning see on sundinud sind ise kodus rohkem kokkama ja katsetama. Olen 200% nõus! Mul täpselt sama lugu. Kui ikka iga päeva lõuna ajal kesklinnas söömas käia ja seal mitte rahule jääda (ja kuu lõikes ikkagi ka päris korralik summa selle eest välja käia), siis sunnib see tõesti kodus ja ise rohkem kokkama ja toorainet ise koguma (seenel, marjul jne).

    Edu kohvikus, tulen kindlasti külla! :)

    VastaKustuta
  2. Mulle ka hästi meeldis ainukese projektiga kaasatud meesblogija etteaste. Asjalik, hea tempo ja mõnusa fiilinguga ning kindlasti ka väga maitsva supiga lõpukaadrites.
    Supp täpselt selline, et ilmtigimata tahaks ära proovida. Kikerherned ja vürtsköömned on mu nõrkus :)

    VastaKustuta
  3. Oi, kuidas ajas nüüd supiisu peale :P Ma soovin ka kohvikus edu (kõikidele teile!) ja väga loodan, et satun vähemalt ühel päeval teid kaema ka.

    VastaKustuta
  4. No ei ole võimalik!:D Kallis klassivend, ma käin Su blogis juba pikemat aega ringi kondamas ja nüüd alles sain aru, kellega tegu. Minu kiidusõnad retseptidele ja jätka aga samas vaimus.P.S.Edu siis naisfännihordide taltsutamisel Solarises :)

    VastaKustuta
  5. Priit, sa teed nüüd Lusika saatejuhile ära nii kokkamises kui suusatamises :-) Vinge!

    VastaKustuta
  6. Peab tõdema, et meestel lihtsalt tulevad mõned asjad paremini välja kui naistel( nagu näiteks endast ja oma hobidest rääkimine vabalt ja hirmuta)
    Naisblogijatest vast Mari-Liis esines vabalt ja pingekrambita ja seda oli tore vaadata (Aga ma vaatsin küll vaid 5 jupikest) Kaamera ees loomulik olemine on suur anne ja mõnele teisele lihtsalt avalik esinemine ei sobigi.
    Igatahes plaani olen võtnud pühapäeval Solarisest läbi jalutada kui pakutakse suppi ja kooki :)

    Kristel

    VastaKustuta
  7. Profa, kordan Marju sõnu, aga tõesti väga mõnusa fiilinguga video :)
    Edu kohvikuga kõigile :)

    VastaKustuta
  8. Video vaatamiseni ei ole veel jõudnud, aga täna Solarises oli kõik väga muhe, Priidu pirukat võtsin koju kaasa ja maitses imehea, meenus Vahemeri ja sumedad suveõhtud...

    Aari

    VastaKustuta
  9. Tere!
    Sibula-tomati pirukas oli niiiiii hea!!! Kas selle retsepti leiab siit blogist?
    Ilmselt eelmine kirjutaja räägib samast pirukast - meenus Vahemeri.
    Ja mis kõige olulisem - lapsele meeldis ja palus teha veel :)
    Tänan ette retsepti eest!

    VastaKustuta
  10. Retsept siin
    http://profatoitub.blogspot.com/2009/06/tarte-tatin.html

    VastaKustuta
  11. Pirukas oli tõesti väga maitsev. Sõin kohapeal ja koju ostsin ka. Aitäh!

    VastaKustuta
  12. väga tore video! supp läheb kindlasti tegemisele.

    VastaKustuta