pühapäev, 28. juuni 2009

Paar grillisoovitust

Suures peente ja udupeente asjade grillimistuhinas ei tohiks ära unustada vanu häid ja läbiproovitud asju. Grillipeo hitiks võivad saada hoopis sütes küpsetatud kartulid, (süüa või ja soolaga) need võib ennem ka fooliumisse keerata, samuti võib fooliumis küpsetada mugulsibulaid, millele on eelnevalt natuke soola riputatud ja õliga pintseldatud.
Liha kõrvale natuke eksootilisema asjana soovitaks grillitud ananassi. Ananass tuleb ära koorida ja vardasse ajada, tihti keerata ja väga kuumadel sütel kiirelt kuldseks lasta, siis sööjatele jooksvalt õhukesi ribasid lõigata ja jälle grillida, nagu kebabi puhul. Kindlasti mitte unustada külma valget veini:) Ülejäägid hävitas õhtul tänulik kährik.
P.S Kährikul oli vaktsineerimistunnistus kaasas, niiet palun minust mitte hoida eemale kui marutõbisest.



2 kommentaari:

  1. Brasiilias pakutakse grillitud ananassi tihti churrascaria käigus, just selliste õhukeste viiludena. Appike,kui hea see on. Peale raputatakse veel suhkru-kaneeli segu.

    VastaKustuta
  2. Suhkur ja kaneel apelsinilõigul - pärast proovimist küsid endalt et miks pagana pärast ma siiamaani olen tequilat joonud soola ja sidruniga:)

    VastaKustuta