neljapäev, 25. juuni 2009

Suvikõrvitsa-hakkliha vorm

Suvi jätkub endiselt suvikõrvitsa lainel
Alljärgneva retsepti idee on pärit Nami-Nami portaalist

Vaja läheb;
1 kg suvikõrvitsat
2 suurt sibulat
400 g hakkliha
suur näputäis kuivatatud basiilikut
200 g mozzarellat
võid
Muna-piima segu;
4 muna
2 dl piima
tilli

Prae pannil hakkliha õlis läbi, maitsesta soola-pipraga, lisa sibul, basiilik, prae veel pisut. Määri ahjuvorm võiga, lõika suvikõrvits viiludeks ja lao pooled viilud pannile. Vala panni hakkliha. Lao peale teine pool kõrvitsaviiludest ja mozzarella.
Klopi munad ja piim omavahel, maitsesta tilli ja soolaga. Vala vormi. Küpseta umbes pool tundi, kuni munapiim on hüübinud ja vorm kuldne. Ahi võiks olla ca 190 kraadi.

1 kommentaar:

  1. Tundub hea ja lihtne. Paar suvikõrvitsat ootab tegemist ja isu on vormiroa või piruka järgi. Mozarella on muidugi super hea aga seda praegu kodus pole ... proovin tavalise juustuga ...

    VastaKustuta