Vaja läheb:
300g suitsujuustu
5 dl kanapuljongit
4 dl kohvikoort
pool tassi vett
2 spl jahu
200g külmutatud kooritud krevette
Koori suitsujuust, koori maha ka pruun kiht mille sa tavaliselt ära sööd. Lõika juust kuubikuteks ja pane keevasse puljongisse. Keeda kuni juust on korralikult sulama hakanud. Lisa pooles tassis vees lahustatud jahu ja kohvikoor. Kuumuta kuni juust on täielikult sulanud ja vispelda ühtlaseks. Tõsta pott tulelt ja lase 5 minutit tõmmata. Seejärel pane potti külmunud krevetiklots. Kui see on lahti sulanud on supp valmis. Serveeri saiakrutoonidega. Soovi korral raputa peale ka mandlilaaste. Valmis.
Supp jääb sellele video+pildile alla.
VastaKustutaKristel
Muide ma ei saa wordpressi alt su juures kommenteerida :)