Idee on pärit siit, maitseained on oma suva järgi kokku segatud, neid võib muuta või asendada kuidasiganes.
Tarvis läheb:
1 terve jahutatud kana
1 purk õlut
1 tl jahvatatud vürtsköömenit
1 tl jahvatatud ingverit
1 tl paprikapulbrit
0,5 tl cayenne pipart
1 tl musta pipart
1,5 tl soola
oliiviõli
sidrunimahla
mõni küüs küüslauku
Alusta sellest et ava õlu ja joo pool sellest ära. Seejärel tee õllepurgile mingi terava asjaga üles serva auke juurde ja lisa õllele hakitud küüslauk. Sega kõik maitseained kokku ja lisa niipalju õli ja sidrunimahla et tekiks midagi pastalaadset. Määri kana sellega kokku ja suru õllepurgi otsa. Küpseta 180 kraadi juures 1,5 tundi. Valmis. Ära kohe kana ahjust välja võta, lase tal praokil uksega väljalülitatud ahjus veerand tundi mõtelda. Kanast tilkunud vedelikust saab hea kastme. Purgis järgi olev õlu viska minema. Lõpptulemus peaks olema pealt krõbe ja seest pehme ning mahlane.
Muusikasoovituseks vana hea Marc Almond kes on kunagi ka Tallinnas käinud ja kelle kontsert oli üks parimaid kus ma elus käinud olen.
paistab selline dolly partoni mõõtu rinnakas kana olevat :-P
VastaKustutajube naljakas on see viimane pilt mu arust.
VastaKustutame teeme ka sageli õllepurgikana.
See viimane pilt on ikka väga hea :)))))
VastaKustutaÜtleme nii, et eeskuju on nakkav, meie purk tagumikus kanapojuke läks ka äsja ahju. Mees oli hirmus umbusklik aga pealesunnitud õllejoomine (see kohustuslik pool kogusest) teeb ikka meele rõõmsaks :)
VastaKustutama nimetasin seda viisakalt õlletagumikuga kanaks :)
VastaKustutamulle ka see viimane pilt meeldib täiega, väga sportlik on see kana:)
VastaKustutama mõtlesin parti nii teha. pardi puhul on ka see mure, et ta ära kuivab, vist isegi põhjendatum kui kana korral...
Saagu ta nimeks Õllelind Flamingo :))
VastaKustuta