pühapäev, 23. oktoober 2011

Lihapood kus tasub käia

Retsepti asemel väike meeldetuletus - kui Tartu maanteele asja, käige ikka Adavere lihapoest ka läbi, teepealt mõnedsajad meetrid viitade järgi sõita ei võta tükki küljest ja pärast on kodus aeg rõõmu tunda heast kaubast. Kuna poes just tunglemist ei ole, saab rahulikult müüjaga targutada, kõiki asju pakutakse soovi korral ka lahkelt maitsta. Kuigi sai seegi kord kena kimbuke asju kotti poetatud, jäi siiski palju huvitavat järgmist korda ootama. Muusikasoovituseks bõliina Stenka Razinist.
Vasakult: pasteet, keedusink keelega, kahte sorti piprasalaami, keeduvorst (no vahest ju võib) peekoniga, põdravorst juustuga, esiplaanil vinnutatud hobune.

2 kommentaari:

  1. Olen vôtnud plaaniks sinna minna kui kodukanti jälle lähen. Kahjuks on see nädalavahetusel suletud kui suuri teeviitasid uskuda. Usun, et Chef Wotkins teeb häid vorste ja lihatooteid. Käime nende poes Helsingis ja sealt saab kôike head ja paremat, mida mujalt nii kergelt ei leia. Ônneks on nende tooteid nüüd laialdasemalt pealinna eri marketites müügil, nii et ei pea iga vorstipaki pärast Helsingisse sôitma.

    VastaKustuta
  2. Meie MerMer´i karuliha ju tulebki kõik sealt.
    Hummer

    VastaKustuta