pühapäev, 28. mai 2017

Kuidas ja millega sina grillid?

Arutlesime Meelis Süllaga eestlaste rahvusspordi - grillimise teemadel. Varsti on plaanis ka lähemalt grillitavast toorainest rääkida. ERR-i audiokonserv siin.
Iseenesest on selline grillihullus aga mulle igati meeltmööda, sest tegu on seltskondliku tegevusega, ollakse vabas õhus, suheldakse sõpradega ja süüakse head toitu. Samuti maandub grillil reeglina kohalik tooraine. Mis muud kui maitsvaid suviseid õhtuid. Ja mis põhiline - lund ju ei saja!
Suitsutuskastiga grill, ühe lisana on olemas ka pannkoogiküpsetamise plaat
Head juurikad on sama olulised kui hea liha, fooliumis grillitud küüslauk on võrratu
Grillräimed on igakevadine lemmik
Kana poolkoivad ja ciabatta
Peekon on samuti tänuväärne grilltooraine
Suitsuahi on ka oluline kodumasin 

3 kommentaari:

  1. Meil on kodus täpselt sama grill! Meie käisime sel Jõgeval ise järel :)
    Ja muuseas, mulle endale meeldib talvel lumega rohkem grillida kui suvel. Sest kui sajab ikka laia langevat lund ja tähed säravad on grillil hoopis magusam maitse kui suvel soojaga.

    VastaKustuta