Vaja läheb;
1 tuunikalakonserv (tükid vees, 185 g)
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
5 sl hapukoort
3 muna
200 g riivitud juustu
2 kuni 4 sl hakitud peterselli
1 väiksem hakitud sibul
soola
purustatud musta pipart
Nõruta tuunikalakonserv, siis suru kausi põhjas kahvliga katki.Lisa kõik ülejäänud ained, sega ühtlaseks. Jaota segu muffinivormidesse ning küpseta 165 kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni omletid on pealt kuldsed. Kõlbab süüa nii soojalt kui külmalt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHMvin66h_GOpCgR6vi8iIkYyQv_5eeC2ZbCSpZoiEehl0xnGQqIUkuj1uWbYjSBpQvl0aTnP-jdXbIjsPtZQA548uZxCwLhVvKqzI8r1adjzrPnab-8gYCQKUs6wVaFyCyPQn3wvLWRA/s320/large_18170227_TcJU.jpg)
Mulle ka meeldivad :) Ja suvel mõnus teha, sobivad piknikukorvi väga hästi.
VastaKustuta