esmaspäev, 8. juuni 2009

Miniomletid tuunikalaga

Tore suvine söök, idee ja retsept Nami-Namist http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=7629

Vaja läheb;
1 tuunikalakonserv (tükid vees, 185 g)
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
5 sl hapukoort
3 muna
200 g riivitud juustu
2 kuni 4 sl hakitud peterselli
1 väiksem hakitud sibul
soola
purustatud musta pipart

Nõruta tuunikalakonserv, siis suru kausi põhjas kahvliga katki.Lisa kõik ülejäänud ained, sega ühtlaseks. Jaota segu muffinivormidesse ning küpseta 165 kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni omletid on pealt kuldsed. Kõlbab süüa nii soojalt kui külmalt.


1 kommentaar:

  1. Mulle ka meeldivad :) Ja suvel mõnus teha, sobivad piknikukorvi väga hästi.

    VastaKustuta